BESTUUR

Voorzitter: Sjoerd van den Berg (voorzehbovaassen@gmail.com)
Secretariaat: Annemiek Zonnebeld- van Loenen (ehbovaassen@gmail.com)
Penningmeester: Annemiek Zonnebeld- van Loenen (pmehbovaassen@gmail.com)
Bestuurslid: Jacky Gomies

e-mail adres: ehbovaassen@gmail.com
Website www.ehbo-vaassen.nl

SPORTCOMMISSIE, evenementenplannig

EHBO’ers nodig voor uw evenement? Neem dan contact op met de sportcommissie, evenementenplanning via; ehbovaassen@gmail.com

EVENEMENTENCOMMISSIE

Wilt u de EHBO-vereniging Vaassen bij evenementen graag promoten, neem dan contact op met één van de leden van de evenementencommissie via; ehbovaassen@gmail.com

MATERIALEN

Heeft u voor uw bedrijf, vereniging, school of als EHBO´er materiaal nodig, dan bestaat de mogelijkheid om dit via onze vereniging te bestellen.

DONATIES EN SPONSORING

Draagt u onze vereniging een warm hart toe? Donateurs en ook sponsors voor onze website zijn van harte welkom. Neemt u hiervoor contact op met Sjoerd van den Berg. Uw donaties zijn van harte welkom via IBAN; NL40RABO-036.44.60.539, t.n.v. Afdeling Vaassen van de Kon. EHBO.

NIEUWSBRIEF

Heeft u een bericht, artikel of foto's voor de (digitale) nieuwsbrief die vier keer per jaar verschijnt, dan kunt u dit mailen naar de redactie via ehbovaassen@gmail.com

Wij zijn ook te vinden op Facebook! Hier vindt je foto's en informatie over activiteiten.